Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخیرا سفارت فرانسه در ایران پس از حدود یک سال و نیم توقف طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که صدور ویزای توریستی برای شهروندان ایرانی را از سر گرفته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اخیرا سفارت فرانسه در ایران از طریق کارگزار خود یعنی شرکت VFS که نمایندگی صدور ویزای این سفارت را در کشور برعهده دارد، پس از حدود یک سال و نیم توقف طی اطلاعیه‌ای روی وبسایت خود اعلام کرد که صدور ویزای توریستی برای شهروندان ایرانی را از سر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن اطلاعیه که تاریخ 13 خرداد روی سایت "وی اف اس" منتشر شده، نوشته شده شهروندان ایرانی که پیش‌تر ویزای توریستی بلندمدت شش ماهه و بیشتر چند بار ورود را از این کشور دریافت کرده‌اند و به دلیل محدودیت‌های پیش آمده از سوی کرونا و بسته شدن مرزها نتوانسته‌اند از ویزای خود استفاده و به کشور فرانسه سفر کنند، اکنون واجدین شرایط می‌توانند با گرفتن وقت سفارت در مرکز درخواست ویزای فرانسه تشکیل پرونده دهند.

این اطلاعیه در حالی منتشر شده که سال گذشته سفارت فرانسه در تهران اعلام کرد ویزای افرادی را که به علت پاندمی کرونا نتوانستند به این کشور سفر کنند، در آینده نزدیک تمدید می‌کند. با این حال اطلاعیه می‌گوید مسافران باید بار دیگر پرونده تشکیل دهند و هزینه 105 یورویی و انبوهی از مدارک را بابت صدور ویزای مجدد توریستی پرداخت کنند.

تا اینجای کار همه چیز تقریبا عادی به نظر می‌رسد، اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد صدور ویزا با این میزان تأخیر از سوی سفارت فرانسه قابل استفاده کردن نیست و در واقع شهروندان ایرانی هزینه زیاد ارزی بابت ویزایی پرداخت می‌کنند که عملا نمی‌توانند از آن استفاده کنند!

اپراتورهای شرکت کارگزار سفارت فرانسه در تهران پس از چندین بار تماس خبرنگار تسنیم گفتند ویزای توریستی با شرایط ذکر شده در بالا برای ایرانی‌ها صادر می‌شود، اما فعلا قابل استفاده نیست و باید تا باز شدن مرزهای فرانسه به روی ایرانیان صبر کرد. این موضوع در حالیست که ممکن است زمان زیادی تا باز شدن کامل مرزها به روی کشورمان از سوی فرانسه سپری شود و ویزا عملا باطل و مدارک و هزینه‌های آن سوخت شود.

این نکته را در نظر بگیرید که هزینه صدور ویزای توریستی برای کشورهای اتحادیه اروپا 80 یورو به اضافه 25 یورو هزینه کارگزار این سفارت در تهران یعنی شرکت VFS است که رقمی در حدود 3 میلیون تومان هزینه روی دست ایرانی‌ها در شرایط اقتصادی کنونی برای ویزایی که آینده استفاده از آن مبهم است، می‌گذارد.

آن‌سوتر سفارت فرانسه در تهران نیز پس از چندین بار پیگیری خبرنگار تسنیم اعلام کرد از آنچه کارگزار این سفارت در رابطه با "بسته بودن مرزها به روی ایرانیان" اعلام می‌کند، اطلاعی نداشته و این موضوع صحت ندارد! اپراتور سفارت فرانسه به خبرنگار تسنیم گفت با این ویزا می‌توان به کشور فرانسه سفر کرد، اما ایرانی‌ها باید گواهی واکسیناسیون یکی از این چهار شرکت را حتما پیش از سفر داشته باشند: فایزر، مدرنا، جانسون جانسون و آسترازنکا.

جالب است روی وبسایت فرانسه نام ایران حتی در میان کشورهایی که در لیستی با عنوان "کشورهای شرایط قرمز" برای سفر از /به فرانسه فهرست شده‌اند، مشاهده نمی‌شود و واکسن‌هایی برای ارائه انتخاب شده‌اند که غالبا آمریکایی هستند و اجازه ورود به ایران را ندارند یا به سختی حتی برای افراد کهن‌سال یافت می‌شوند.

بنابراین این شیوه صدور ویزا توسط سفارت فرانسه در تهران برای هم‌وطنان ایرانی و اطلاع‌رسانی ناقص با هزینه‌های گزاف ارزی در شرایط سخت اقتصادی را آیا نمی‌توان یک بام و دو هوای فرانسوی‌ها با ایرانی‌ها قلمداد کرد؟ آیا نباید سفارت فرانسه در این رابطه به طور شفاف اطلاع‌رسانی کند تا مردم‌مان دچار هزینه‌های گزاف ارزی نشوند؟

چالش‌های گردشگری با روسیه ادامه دارد/ از لغو روادید تا سرگردانی مسافران ایرانی در فرودگاه روسیهگزارش/ واقعیت سرگردانی مسافران ایرانی در فرودگاه روسیه چه بود؟

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ۸ ۳۸ درصد ۳ ۴۵ درصد سفارت فرانسه در تهران شهروندان ایرانی ویزای توریستی خبرنگار تسنیم صدور ویزای ایرانی ها صدور ویزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۰۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • گام به گام تا ویزای توریستی کانادا
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • مخالفت اسرائیل با صدور ویزا برای کمیسر کل آنروا
  • (عکس) تصویری جذاب از انبار رنو در تهران در دهه ۵۰
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان