Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفارت جمهوری اسلامی ایران در فرانسه در خصوص دومین نشست کشورهای همسایه جمهوری اسلامی افغانستان در تهران - ۵ آبان ۱۴۰۰ بیانیه ای را منتشر کرد.

به گزارش برنا، سفارت جمهوری اسلامی ایران در فرانسه در خصوص دومین نشست کشورهای همسایه جمهوری اسلامی افغانستان در تهران (-  ۵ آبان ۱۴۰۰) بیانیه ای را منتشر کرد.

متن این بیاینه به شرح زیر است؛ 

جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از همسایگان مهم جمهوری اسلامی افغانستان که مستقیما از حوادث آن کشور تاثیر می پذیرد، اهمیت بسیاری برای تقویت همکاریهای منطقه ای در جهت کمک به روند برقراری ثبات، توسعه امنیت و تشکیل دولت فراگیر در افغانستان با تسهیل ارائه کمک های بشردوستانه به مردم آن کشور قائل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پس از برگزاری اولین نشست مجازی کشورهای همسایه افغانستان در پاکستان، دومین نشست وزرای امور خارجه کشورهای همسایه افغانستان در تاریخ ۵ آبان ۱۴۰۰ در تهران برگزار می گردد. در این نشست کشورهای پاکستان، چین، ازبکستان،  تاجیکستان، ترکمنستان به انضمام فدراسیون روسیه و به میزبانی ایران مشارکت دارند. 

جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید دارد راه حل برون رفت افغانستان از چالش های سیاسی و امنیتی کنونی، بر تلاش همه طرف ها برای تشکیل دولتی فراگیر با مشارکت همه گروه های قومی و مذهبی از طریق گفتگوهای بین افغانستانی با رعایت حقوق همه آحاد مردم و بدون مداخله خارجی استوار خواهد بود. قطعا افغانستان با ثبات، امن، توسعه یافته و با اقتصادی شکوفا تامین کننده منافع ملی همه همسایگان به ویژه ایران است.

از سوی دیگر، موج جدید آوارگان افغانستانی توجه مضاعف جامعه بین الملل، سازمان ملل متحد و همچنین کشورهای مقصد مهاجرین افغانستانی را طلب می کند و در این خصوص هیچ دولتی نباید از نقش، مسئولیت و سهم خود در برابر این مسئله شانه خالی کند. 

نشست کشورهای همسایه افغانستان در تهران بر این دکترین استوار است که امنیت افغانستان با تشکیل دولتی فراگیر و مورد حمایت آحاد مردم آن کشور و با حمایت کشورهای منطقه و پشتیانی جامعه جهانی تامین گردد. همچنین جلوگیری از احیای داعش در افغانستان و ضرورت مبارزه جهانی با پدیده شوم تروریسم به ویژه از سوی کشورهای منطقه مورد تاکید است.

در پایان، تاکید می گردد جمهوری اسلامی ایران از تمامی ابتکارات منطقه ای در مساله افغانستان حمایت کرده و ضمن ایفای نقش فعال اعتقاد جدی دارد فراگیر بودن پلتفرم ها به نفع صلح و امنیت منطقه است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران فرانسه جمهوری اسلامی اسلامی ایران دولت افغانستان امور خارجه ترکمنستان روسیه ایران حقوق جامعه سازمان ملل متحد تروریسم کشورهای منطقه سفارت ایران در فرانسه کشورهای همسایه افغانستان نشست کشورهای همسایه جمهوری اسلامی ایران افغانستان در تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۷۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه‌های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نخواهد کرد

به گزارش جام جم آنلاین، ناصر کنعانی ضمن تاکید بر حق جمهوری اسلامی ایران در این میدان مشترک بر اساس حقوق تاریخی و سوابق مذاکرات فیمابین‌ اضافه کرد: همانند قبل از طرف کویتی برای دستیابی به توافقی پایدار که مبتنی بر همکاری‌های دوستانه و منافع مشترک باشد، دعوت به عمل می‌آوریم.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: صدور بیانیه‌های تکراری و طرح ادعای یک‌جانبه، از منظر حقوقی هیچ حقی برای دولت کویت ایجاد نخواهد کرد و به مقامات این کشور توصیه می کنیم از تکرار توسل به روش‌های بیحاصل سیاسی و رسانه‌ای در ارتباط با موضوع حقوقی و فنی میدان مشترک آرش خودداری کنند.

کنعانی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره با اعتقاد به اصل حسن نیت، تعاملات منطقه‌ای را رصد نموده و از دولتهای ثالث می‌خواهد در مسیر تحقق عینی اصل حسن نیت و ارتقاء روابط و همکاری‌ها گام بردارند.

دیگر خبرها

  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • بیانیه‌های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نخواهد کرد
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • تصویرنگاری نرم از مداخله‌گرایی آمریکا
  • اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • تروریسم یک تهدید مشترک برای کشورهای منطقه است
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت
  • راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد